PIAA COACH’S SIGNATURE CARD

In dual meets, Rule 3, page 15 of the 2011-2012 NFHS Swimming and Diving Rule Book
states: a competitor officially becomes a participant in all events when the official entry card
or diving scoresheet bearing the name of the event, that competitor's first and last name,
coach’s signature (where applicable), name of school and lane assignment is submitted to
the referee or referee’s designee. Atthe NFHS Swimming and Diving Rules Interpretation
Meeting in Indianapolis (2008), the question was asked about signatures on entry cards.
The answer was that entry cards must be signed. This rule will now be met by the use of
the PIAA Coach'’s Signature card. This signature card will be signed by both coaches at the
Coaches and Captains Meeting and no other coaches signatures will be required on any
other documents/entry cards, etc. submitted during a meet. This card will be kept by the
referee for 48 hours following the completion of the meet.

PENNSYLVANIA INTERSCHOLASTIC ATHLETIC ASSOCIATION
SWIM COACH’S SIGNATURE CARD

HOME TEAM:

COACH’S SIGNATURE:

Vs

VISITORS:

COACH’S SIGNATURE:

My signature acknowledges that | am responsible for the accuracy of the entries submitted electronically or by
cards/sheet per Rule 3-2-4.

Referee’s Signature Date of Meet
This form shall be signed by both coaches at the “Coaches and Captains Meeting” prior to the start of the

meet. These signatures also cover any changes made and submitted to the referee during the meet. Form
shall be retained by the referee for the dual meet season.

38



